نارسایی قلبی می تواند باعث ورم پا در بیماران قلبی شود، این ورم همچنین ممکن است در سایر قسمت های بدن مانند شکم ایجاد شود. ورم پا در بیماران قلبی اغلب تناوبی است و بعد از یک دوره نه چندان کوتاه برطرف و مجدد تکرار می شود.
نارسایی قلبی باعث احتباس مایعات در بدن می شود و این موضوع می تواند به چندین بیماری از جمله ادم منجر شود. ادم تورم ناشی از مایعات اضافی است و می تواند قسمت های مختلف بدن از جمله مچ پا را درگیر کند.
از آنجایی که بسیاری از شرایط، از جمله بارداری، می توانند باعث تورم در پاها شوند، بهتر است به جای تلاش برای تشخیص به پزشک مراجعه کنید.
در این مقاله، علائم و نشانههای نارسایی قلبی را که ممکن است فرد در کنار ورم پا تجربه کند، شرح میدهیم. ما همچنین اطلاعاتی در مورد درمان، زمانی که فرد باید با پزشک تماس بگیرد و سایر علل احتمالی ورم پا را برای شما بیان می کنیم.
علت ورم پا در بیماران قلبی چیست؟
نارسایی قلبی زمانی اتفاق میافتد که قلب در پمپاژ خون در بدن با مشکل بیشتری مواجه میشود که منجر به تجمع مایعات در سایر نقاط بدن، به ویژه در پاها می شود و ورم پا در بیماران قلبی را ایجاد می کند.
یک فرد ممکن است مشکلات زیر را تجربه کند:
- پاها به طور ناگهانی بزرگتر یا پف کرده به نظر می رسند
- کفش ها مثل همیشه مناسب نباشد
- درد در پاها
- مشکل بیشتر در راه رفتن
- تورم در سایر نقاط بدن مانند شکم
- افزایش وزن غیر قابل توضیح
تورم در پاها و مچ پاها ممکن است زمانی که فرد برای اولین بار از خواب بیدار می شود کمتر باشد و با ادامه روز بدتر شود.
علائم دیگر مربوط به مشکلات قلبی
برخی دیگر از علائم نارسایی قلبی که ممکن است فرد متوجه آنها شود عبارتند از:
- به سختی ورزش کردن
- خستگی یا ضعف غیر قابل توضیح، حتی اگر فرد به خوبی استراحت کرده باشد
- درد در سمت راست بالای شکم، زیر دنده ها
- تپش قلب
- مشکل در تنفس هنگام دراز کشیدن
درمان
نارسایی قلبی یک وضعیت خطرناک است که فرد نمی تواند تنها با درمان های خانگی یا تغییر سبک زندگی آن را درمان کند. اکثر افراد نیاز به مراجعه به متخصص قلب دارند و برخی ممکن است نیاز به مصرف داروهای قلب تا پایان عمر داشته باشند.
تعدیل سبک زندگی
برای افرادی که با نارسایی قلبی زندگی می کنند، تغییرات رفتاری می تواند تفاوت قابل توجهی در کیفیت زندگی آنها ایجاد کند. یک شخص می تواند اقدامات زیر را برای بهتر شدن کیفیت زندگی خود انجام دهد:
کاهش میزان نمک در رژیم غذایی
غذاهای پر سدیم شامل غذاهای از پیش بسته بندی شده، سرخ شده و فرآوری شده مانند غذاهای آماده و چیپس سیب زمینی سرشار از نمک هستند. بدن برای عملکرد به مقداری سدیم نیاز دارد، بنابراین مهم است که آن را از رژیم غذایی حذف نکنید. در عوض، افراد باید مصرف سدیم خود را به کمتر از 2300 میلی گرم در روز محدود کنند.
افزایش یا حفظ سطح فعالیت بدنی، در صورت امکان
یک پزشک باید بتواند در مورد چگونگی ایجاد و پایبندی به یک برنامه ورزشی سالم توصیه هایی بیان کند. ورزش می تواند به عملکرد بهتر قلب کمک کند، و همچنین ممکن است سایر عوامل خطر مانند وزن اضافی بدن و فشار خون بالا را برطرف کند.
مدیریت استرس
افراد میتوانند تکنیکهای مدیریت استرس، مانند مدیتیشن، درمان، یا نوشتن را تمرین کنند. افراد مبتلا به نارسایی قلبی ممکن است متوجه شوند که علائم آنها در طول بحران های عاطفی بدتر می شود.
محدود کردن الکل و تنباکو
ورم پا در بیماران قلبی سیگاری شایع است، این افراد باید از مصرف سیگار خودداری کنند یا آن را ترک کنند و از مصرف الکل اجتناب کنند.نحوه پایبندی از یک رژیم غذایی سالم برای قلب را در اینجا مطالعه کنید.
همچنین برای فرد مهم است که علائم خود را تحت نظر داشته باشد. پزشک ممکن است کنترل فشار خون در خانه یا معاینات منظم سلامت قلب را توصیه کند.